Prepeliţe fripte - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu vânat » Prepeliţe fripte

Prepeliţe fripte

Ingrediente: 4 prepelite, 4 foi de vita, 4 felii de slanina, sare.

Mod de preparare: Prepelita se mananca foarte proaspata. Se jumuleste, se scot intestinele si maruntaiele, se parleste repede, se sterge cu o carpa curata. Se sareaza prepelitele, se pune ficatul inauntru, se inveleste fiecare prepelita cu o foaie de vita, apoi cu o felie de slanina cat mai subtire, dar destul de mare ca s-o acopere, se leaga cu ata. Astfel pregatite, prepelitele se pot frige la frigare sau la cuptor.

5.709 vizualizări
1.115 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Prepeliţe înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
3. Prepeliţe la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
4. Ciuperci fripte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.