Porumbei fripţi - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Porumbei fripţi

Porumbei fripţi

Ingrediente: 5-6 porumbei, sare, slanina, unt.

Mod de preparare: Se curata porumbeii, se sareaza si daca ficatul nu a fost atins de fiere, se pune inauntru. Se invelesc in felii subtiri de slanina, se pun la cuptor sa se friga cu putin unt. Se ung mereu cu unt, iar cand sunt aproape gata, se scoate slanina, se tine la cald, iar porumbeii mai sunt lasati putin in tava sa prinda culoare. Se servesc pe felii de slanina, cu garnitura de diferite legume, asezate in mici movilite in jurul lor.

6.863 vizualizări
803 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Raţă friptă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Raţă sălbatică friptă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
3. Pulpă de viţel friptă (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pui fripţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
5. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Costiţă friptă cu fasole verde (Mâncăruri > Fripturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.