Chebab - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Chebab

Chebab

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Carne de oaie, ceapa, piper, cimbru, ardei iute, otet sau vin.

Mod de preparare: Se taie felii subtiri de carne de oaie. Se pune intr-un vas si se asezoneaza cu ceapa taiata felii subtiri, piper pisat, cimbru, ardei iute taiat si putin stropit cu otet sau vin. Se tine la rece 24 de ore sa se fragezeasca, dupa care se pun bucatile bine indesate pe frigaruie si se invirte in jurul jaratecului incins. Exista etajere metalice speciale pentru suportul frigaruii. Pe masura ce se frig frigaruile, se taie.
Se serveste cu garnitura de orez.

3.127 vizualizări
926 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    






   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.