Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu organe » Tochitură măcelărească |
Tochitură măcelărească |
Ingrediente: 300 g momite de vita sau de porc, 300 g creier de vitel sau porc, 150 g maduva, 100 ml ulei, 150 g unt, 500 g ceafa de porc, 200 g gusa de porc, 500 g ceafa de vitel, 500 g ficat de porc si vitel, o limba e porc, 2-3 rinichi de porc sau vitel, Facultativ 2-4 fudulii, 300 g slung sau glanda tiroida de vitel, 250 ml vin alb sec (demisec), 500 ml bere bruna, 2 linguri boia iute, 2 lingurite piper negru macinat proaspat, 2 linguri pudra de busuioac, 2 linguri de cimbru, 2-3 capatani de usturoi, 3 linguri otet de mere, o ceapa intreaga destul de mare.
12.705 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Tochitură rapidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Tochitură dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Tochitură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Tochitură moldovenească cu caş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Tochitură (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Tochitură cu cartofi ţărăneşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Tochitură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Tochitură ţărănească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Tochitură din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Tochitură moldovenească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |