Friptură de raţă cu mere coapte - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Friptură de raţă cu mere coapte

Friptură de raţă cu mere coapte

Ingrediente: 1 rata, 12 mere mari, 1 lingura untura, sare.

Mod de preparare: In rata curatata, spalata si sarata dinainte, se introduc doua mere mai mici. Se asaza in tava de friptura, cu o lingura de untura si citeva linguri de apa. Se da la cuptor la foc mai iute si se stropeste mereu cu zeama din tava. Cind rata incepe sa se rumeneasca, se pun in jurul ei merele spalate si bine sterse, iar focul se face mai slab. Pe masura ce se coc, se scot merele din tava, lasind sa se termine rata de fript. Cind este gata, se scoate din tava, se taie, se asaza pe o farfurie de servit, aranjind merele coapte in jurul bucatilor de friptura. In tava se pun doua linguri de apa, se lasa sa fiarba si se amesteca cu lingura. Acest sos se strecoara si se toarna peste bucatile de friptura.

2.181 vizualizări
730 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Calcan gratinat cu scoici (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de mere acrişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de mere cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
13. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Varză murată călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu varză)
15. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Somon la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de cartofi acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Salată de mere cu castraveţi acri (Salate > Salate de legume)
23. Raţă friptă (Mâncăruri > Fripturi)
24. Boboc de raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Salată de ţelină cu mere (Salate > Salate de legume)
28. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume)
29. Salată de morcovi şi varză murată (Salate > Salate de legume)
30. Salată de mere cu ţelină şi maioneză roz (Salate > Salate de legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.