Varenki - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Varenki

Varenki

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 250 g faina, 1 ou, 200 g brinza telemea, o ceasca smintina, sare, piper, 100 g unt.

Mod de preparare: Se face o coca de taitei din faina, apa, ou si putina sare. Se lasa sa se odihneasca timp de o ora, apoi se intinde cu sucitorul si se taie in patrate cu latura de 5 cm. In fiecare patrat se pune o lingura de brinza rasa, care s-a amestecat cu smintina, sare si piper. Totul se acopera cu un alt patratel si se lipesc marginile. Acesti colturasi se pun sa fiarba in apa clocotita si sarata.
Se servesc cu unt topit, fierbinte.

5.518 vizualizări
747 tipăriri
4 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    






   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.