Tartă cu fructe exotice - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Torturi » Tartă cu fructe exotice

Tartă cu fructe exotice

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 4 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri faina, esenta de rom, 1 plic zahar vaniliat, coaja rasa de lamaie, 1 budinca vanilie, 2 portocale, 2 kiwi, 1 banana, 1 plic gelatina incolora pentru ornat torturi.

Mod de preparare: Se bat albusurile spuma. Cand spuma este tare se adauga treptat zaharul si se bate in continuare. Se adauga treptat galbenusurile, coaja de lamaie, faina si 2-3 linguri apa. Se toarna compozitia intr-o forma de tarta (diam. 25-30 cm) unsa cu margarina sau ulei si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit 35 de min. Intre timp sa prepara budinca conform instructiunilor de pe plic cu specificatia ca se pun 400 ml lapte in loc de 500 pentru a iesi mai tare. Se lasa sa se raceasca. Se scoate tarta se rastoarna si se lasa sa se raceasca. Se insiropeaza cu compot sau cu un sirop preparat astfel: se fierb 2 linguri de apa cu 1 lingurita de zahar si 1 lingurita esenta de rom. Se umple tarta cu budinca, se decoreaza cu fructe si apoi se pune gelatina preparata conform instructiunilor de pe plic.

12.825 vizualizări
1.138 tipăriri
29 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
3. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
8. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
10. Orez cu ardei şi fructe de mare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
13. Fructe de mare cu orez şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Tartine combinate (Aperitive > Sandviciuri)
16. Salată cu fructe de mare (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Cocteil cu fructe de mare (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Supă de fructe de mare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Tartă cu varză acră şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Melanj de fructe proaspete (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Cupe cu fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Salată de fructe de sezon (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Pepene galben cu diverse fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Salată combinată de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Salată exotică de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Salată de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Tartă crocantă cu broccoli (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Şarlotă albă cu fructe de sezon (Dulciuri > Creme)
29. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
30. Tartă cu prune uscate (Dulciuri > Prăjituri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.