Cordon haiducesc - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Cordon haiducesc

Cordon haiducesc

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 bucati mari piept de pui, 2 castraveciori murati, vegeta, 1 ou, pesmet.

Mod de preparare: Se bat bine bucatile de piept de pui dezosat si se condimenteaza cu multa vegeta. Peste fiecare bucata se pune cate un castravecior (daca este prea mare taie din lungime astfel incit carnea sa se poata rula) si se ruleaza. Cele doua rulouri se dau prin ou si pesmet si se prajesc in ulei incins.

2.981 vizualizări
768 tipăriri
10 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Cordon Bleu (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Cordon Vert, Bleu şi Orange (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pui haiducesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Şniţele cordon bleu (Mâncăruri > Fripturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.