Teriyaki - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Teriyaki

Teriyaki

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 200 g piept pui, 50 g gogosari, 50 g ardei capia, sos de smintina, delikat, condimente pui, 50 g margarina.

Mod de preparare: Se taie pieptul de pui marunt, se rumeneste in margarina sau unt. Se adauga smintina, cca. 100 gr, si alte 30 gr.margarina. Se adauga gogosarii si cu ardeii taiati marunt, condimentul de pui si delikat (in loc de sare) si se da in clocot.
Se orneaza cu patrunjel verde si bucati de gogosari taiat marunt felii. Se serveste calda.

7.120 vizualizări
989 tipăriri
4 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Sos Teriyaki (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Peşte Teriyaki (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.