Kalops - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Kalops

Kalops

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne de vita cu os, 2 linguri de ulei, 2 cepe mari, 2 linguri faina, 300-400 ml apa, 1 lingurita sare, 10 cuisoare, 2 foi de dafin, 3 morcovi mari.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucatele, se prajeste in ulei incins, se adauga ceapa taiata felii destul de mari, la fel si morcovul. Se prajesc numai cateva minute intr-o oala cay sa le cuprinda. Se adauga faina, se amesteca de cateva ori, se pune apa, sare si condimente, se acopera oala cu capac si se lasa la fiert la foc mic 1h 30 min. Se fierbe pana cand carnea va fi frageda. Daca sosul e prea gros, se poate adauga putina apa.
Se serveste cu cartofi fierti, sfecla rosie murata si o dulceata mai acrisoara de coacaze rosii.

2.340 vizualizări
733 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    






   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.