Flygande Jakob (Jakob zburătorul) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Flygande Jakob (Jakob zburătorul)

Flygande Jakob (Jakob zburătorul)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pui gata prajit cumparat din comert, 1 lingura de unt, 150 g bacon, 200 g ciuperci proaspete, 300 ml frica nebatuta, 50 ml ketchup, 2 linguri de faina, 1 dl de alune sarate.

Mod de preparare: Se scot oasele de pe pui. Se taie puiul in bucati mici si se aseaza pe o tava unsa bine. Se taie baconul in bucati mici si se prajesc intr-o tigaie, apoi se aseaza pe o farfurie, se prajesc ciupercile si se pun si ele pe o farfurie. Se bate frisca cu ketchup si faina si se pune pe pui. Adaugati si baconul cu ciupercile. Se da la cuptor la 225 grade timp de 15-20 minute. Dupa 10 minute se adauga alunele.
Se serveste cu orez sau cartofi fierti si salata verde.

2.525 vizualizări
750 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    






   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.