Caved catzutz - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu organe » Caved catzutz

Caved catzutz

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ficat de pui, 700 g ceapa, 4 oua mari fierte, sare, piper.

Mod de preparare: Ficatul se prajeste intreg in ulei, apoi se scoate si se lasa la racit. In acelasi ulei se caleste ceapa taiata pestisori pana devine aurie, nu sa se arda. Ficatul impreuna cu ceapa si ouale fierte tari se dau prin masina de tocat inclusiv uleiul de la prajit. Pasta rezultata se amesteca cu sare su piper si se da la rece.
Se serveste cu castraveciori murati sau cu salata de rosii sau pe paine.

8.047 vizualizări
1.155 tipăriri
11 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    






   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.