Angemacht - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Angemacht

Angemacht

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g carne de vitel, miel sau pui, 2 linguri grasime, 2 linguri faina, 1-2 lamii, sare.

Mod de preparare: Se prepara din carne de vitel, de miel sau de pui. Carnea taiata bucati se inabuse in grasime cu sare. Se adauga apa cit cuprinde si se lasa sa fiarba; cind carnea este bine fiarta, se prepara sosul alb ca la ciulama, cu deosebire ca se lasa mai subtire si faina se rumeneste putin. Se stinge cu zeama in care a fiert carnea, strecurata si limpezita. Se adauga zeama de lamiie, se potriveste de acru si sare.
Se serveste cu felii de lamiie curatate de coaja.

5.236 vizualizări
1.142 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Angemacht de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.