Tortiglioni cu ficat de pui - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu organe » Tortiglioni cu ficat de pui

Tortiglioni cu ficat de pui

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 cepe, 3 felii de costita (bacon), un pachet de ficat de pui (aprox. 0,5 kg), 1 lingura faina, 1 cana de supa, 2 linguri de smintina, 1 pachet tortiglioni (sau orice tip de paste).

Mod de preparare: Intr-o oala se pune putin ulei de masline in care se frige ceapa taiata marunt si costita taiata cubulete. In alta oala se topeste unt si se prajeste ficatul de pui pe care s-a sters bine de apa. Dupa ce s-a prajit ficatul pe ambele parti, se adauga ceapa, costita si o lingura de faina. Se amesteca bine dupa care se pune o cana de supa si se lasa sa fiarba. Cind e aproape gata, se adauga doua linguri de smintina si se mai da intr-un clocot.
Se serveste cu tortiglioni.

7.169 vizualizări
822 tipăriri
4 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
9. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
11. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.