Brociolone - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Brociolone

Brociolone

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Sos: un morcov, o ceapa, o radacina telina, o telina, frunze de dafin, oregano, 300 grame rosii, are, piper, ulei.
Umplutura: 100 grame firmituri piine, o lingurita patrunjel tocat, un catel usturoi tocat, jumatate lingurita oregano, o lingurita brinza rasa, o lingurita parmezan, 2 oua, fierte tari, ulei, sare, piper.
Servire: carne de vita, ulei.

Mod de preparare: Sosul: Se calesc in uleimorcovul, ceapa, telina si usturoiul, timp de opt minute, la foc moderat. Se adauga restul ingredientelor si se lasa pe foc o ora.
Umplutura: Se amesteca ingrediewntele cu mina, intr-un vas
Carnea: Se ia o bucata de carne taiata fin si se presara cu umplutura. Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Se pune carnea pe foc, intr-un vas cu ulei. Se adauga sosul si se lasa pe foc o ora.

7.308 vizualizări
1.054 tipăriri
3 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    






   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.