Potage parmentier - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Supe cu legume » Potage parmentier

Potage parmentier

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 fire de praz (numai partea alba), 1/2 kg cartofi, 2 linguri de unt, 2 linguri de smintina, 1,5 l apa, sare, piper, patrunjel.

Mod de preparare: Se pune untul la topit intr-o oala, se adauga prazul tocat, se lasa sa se inmoaie fara sa se ingalbeneasca. Se adauga cartofii curatati si taiati cuburi. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba bine. Se mixeaza cu smintina, sare, piper. Se pun in supiera si se orneaza cu patrunjel tocat.
Alte variante: se inlocuieste apa cu zeama de pui, se adauga telina, se adauga ceapa, etc.
Se serveste cu crutoane de piine rumenite in unt.

4.938 vizualizări
1.067 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Supă cremă Parmentier (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Potage bonne femme (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Potage Crecy (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.