Supă cu omletă (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Supe cu carne » Supă cu omletă (I)

Supă cu omletă (I)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Supa de carne de vita sau pasare.
Omleta: pentru 1 persoana: 2 oua, 2 linguri lapte, 1/2 lingurita unt sau untura, sare.

Mod de preparare: Se sparg ouale intr-un castron, se bat spuma, se amsteca cu laptele si sarea si se toarna in tigaia incinsa cu unt. Se prajesc la foc mic, iar dupa ce s-au rumenit putin pe o parte, se intoarce si pe cealalta, lasind-o sa se rumeneasca si pe aceasta parte. Cind este coapta, se rastoarna pe o planseta de lemn si se taie ca taiteii. Se asaza in castronul de supa si se toarna deasupra supa strecurata.

4.649 vizualizări
1.000 tipăriri
13 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
2. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
7. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
8. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.