Kitoza - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Kitoza

Kitoza

Timp de preparare: 5 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de vită, ciuperci, sare.

Mod de preparare: Este una dintre mâncărurile favorite în Madagascar. Carnea de vită este tăiată, aşezată pe o sârmă la uscat. Carnea se va usca în câteva ore. Feliile se pun la pârlit în aşa fel încât carnea să nu se ardă. Carnea trebuie luată de pe foc imediat ce începe să devină crocantă. Se consumă cu ciuperci, la micul dejun.

7.532 vizualizări
1.041 tipăriri
8 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    






   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.