Zamă aită - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Ciorbe » Zamă aită

Zamă aită

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Spatele, gâtul şi picioarele unui pui, 1 morcov, 1 ţelină, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 ceapă, 5-6 căţei de usturoi, oţet, 150 g smântână, 2 ouă, sare, piper.

Mod de preparare: Pui la fiert măruntaiele de pui, le spumuieşti, adaugi morcovul, ţelina, pătrunjelul, ceapa curăţate şi laşi în continuare să fiarbă. După ce au fiert, scoţi legumele, adaugi usturoiul tocat mărunt, tragi oala de pe foc şi dregi ciorba în felul următor: baţi bine cele 2 ouă cu smântâna, puţin oţet, piper şi sare după gust. Adaugi amestecul în ciorbă, mai dai în câteva clocote şi e gata.

5.636 vizualizări
784 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Horiatiki salata (Salate > Salate de legume)
3. Gogoşari feliaţi în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)
4. Salată asiatică de legume cu macaroane (Salate > Salate de legume)
5. Penne all`arrabbiata (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.