Dovlecel parizian - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Dovlecel parizian

Dovlecel parizian

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Un dovlecel, 2 oua, faina, sare, piper, ulei pentru prajit.

Mod de preparare: Se curata dovlecelul si se taie felii subtiri, se sareaza, apoi se lasa sa se scurga de apa, se face o coca din oua, faina si putina apa, apoi se pune piper pe feliile de dovlecel, se dau prin faina si coca si apoi se prajesc in ulei.
Se poate servi atat cald, cat si rece.

5.550 vizualizări
839 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Salată pariziană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Zacuscă cu dovlecel (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
4. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Dovlecel la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.