Tartă de ficat - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu organe » Tartă de ficat

Tartă de ficat

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ficat, sos de maioneza cu usturoi (sau maioneza simpla cu putin praf de usturoi), sare, piper, o lingura de faina.

Mod de preparare: Se fierbe ficatul apoi se da prin masina de tocat de 2 ori ca sa fie cat mai marunt, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu faina. Dupa care se fac sub forma de rondele (primesc forma ca rondelele de la hamburger), se calesc nitel in tigaie cu foarte putin ulei.
Se lasa cateva minute sa se raceasca si apoi se pune o rondea, se pune putin sos de maoineza cu usturoi si se aseaza inca o rondea.
Asa se face pana la a 4 rondea. Pe ultima rondea nu se pune maioneza.
Se serveste rece, cu piure sau cartofi natur.

6.247 vizualizări
965 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
9. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
10. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
11. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
21. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
22. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
25. Tartine combinate (Aperitive > Sandviciuri)
26. Tartă cu varză acră şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Tartă crocantă cu broccoli (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.