Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu organe » Tartă de ficat |
Tartă de ficat |
Timp de preparare: 30 min.
6.247 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 4. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 5. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri) 6. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri) 7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri) 8. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri) 9. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri) 10. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri) 11. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 12. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 13. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne) 18. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 19. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 20. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi) 21. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri) 22. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 23. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume) 24. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri) 25. Tartine combinate (Aperitive > Sandviciuri) 26. Tartă cu varză acră şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 28. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 29. Tartă crocantă cu broccoli (Aperitive > Aperitive cu legume) 30. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri) |