Kabak Tatlisi - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Salate de fructe » Kabak Tatlisi

Kabak Tatlisi

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Un dovleac de 1,5 kg, 500 g zahar, 100 g nuci.

Mod de preparare: Se taie dovleacul in sferturi si se curata de simburi. Se taie bucati si se pun intr-un vas. Se presara cu zahar si se acopera cu un capac. Se lasa 4-5 ore, pina lasa zeama. Se pune apoi vasul la cuptor, acoperit, timp de o ora. Dupa ce se raceste se scoate pe platou si se presara cu nuci maruntite.

7.763 vizualizări
924 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    






   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.