Cherry Wine - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne tocată » Lichioruri » Cherry Wine

Cherry Wine

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1,5 l vin rosu, 1 l alcool 87 grade, 750 ml sirop visine, 200 ml sirop alb, 30 ml esenta visine.
Sirop alb: 450 ml apa, 1 kg zahar, zeama de la 1/2 lamaie (rezulta 1 l sirop gros).

Mod de preparare: Se prepara siropul alb astfel: se incalzeste apa cu zaharul pana incepe sa fiarba. Dupa 2 clocote se adauga zeama de lamaie. Se amesteca imediat. Se spumuieste. Se fierbe inca 5 minute la foc potrivit. Se ia de pe foc si se lasa la racit 10 minute. Se filtreaza cald. Astfel preparat, se poate pastra oricat la rece, fara sa se altereze. In continuare se amesteca siropul (200 ml) cu ingredientele de mai sus. Se agita bine.
Se lasa 24 ore pentru a se patrunde intre ele componentele. Se consuma ca aperitiv.

8.850 vizualizări
1.532 tipăriri
4 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    






   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.