Limonadă finlandeză - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne tocată » Sucuri » Limonadă finlandeză

Limonadă finlandeză

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 l apă, 350 g zahăr nerafinat, 3 lămîi mari, o bucăţică de drojdie, cîteva stafide.

Mod de preparare: Spala lamaile si taie-le bucatele mici. Pune lamaile si zaharul intr-un vas mare. Jumatate din cantitatea de apa se fierbe si se toarna peste zahar si lamai. Apoi se toarna si restul. Lasa la macerat limonada pentru o zi - doua. Pune limonada in sticle si adauga si cateva stafide. Limonada va fi gata atunci cand stafidele se vor ridica la suprafata sticlei.

10.722 vizualizări
1.223 tipăriri
6 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Tocăniţă finlandeză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Supă de peşte finlandeză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Limonadă fierbinte (Băuturi > Ceaiuri)
4. Limonadă, oranjadă (Băuturi > Sucuri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.