Bureţi de fag conservaţi - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Fripturi » Conserve de iarnă » Bureţi de fag conservaţi

Bureţi de fag conservaţi

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg bureti de fag, 1/5 kg morcovi, 1/5 kg ceapa, 1,5 l apa, 300 ml otet, 1 lingura sare, 200 g zahar, 1 pachet picant fix.

Mod de preparare: Se spala bine buretii de fag, se taie fasii de aproximativ 2 cm., se fierb 60 de minute. Separat se fierg morcovii, se taie rondele de 2 mm., se fierbe apa, otetul, sarea, zaharul, picant fix, se lasa la racit. Se ia o cratita mare, se pune un rand de bureti de fag fierti, se presara peste ei un rand de morcovi felii, ceapa taiata solzi, un strat de bureti de fag, un strat de morcovi si un strat de ceapa, apoi se toarna peste moarea. Se lasa pana a doua zi, se pun in borcane, se pun capacele la borcane si se aseaza in pivnita. Se pot servi in aproximativ o saptamana.
Se servesc la: diferite mancaruri (piure, cartofi la cuptor, orez la cuptor, etc.) si fripturi (carne fripta, carnati, snitele, etc.). Se toarna buretii intr-un bol si se servesc reci.

16.627 vizualizări
1.271 tipăriri
3 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Fasole păstăi conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
2. Ardei copţi conservaţi (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
3. Salată de bame conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
4. Conopidă conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
5. Fasole verde conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
6. Spaghete cu fasole albă (Spaghetti con fagioli cannellini) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.