Gazpacho andaluz - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Supe cu legume » Gazpacho andaluz

Gazpacho andaluz

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 10 roşii mari foarte bine coapte, 1 ardei gras, 1 castravete, 1 căţel de usturoi, ulei de măsline, oţet, sare, crutoane de pâine.

Mod de preparare: Roşiile spălate se pun în apă clocotită unde se lasă 5 min., după care se scot şi se decojesc. Ardeiul şi castravetele se spală, se curăţă şi se taie mărunt.

Într-un castron, se amestecă cu mixerul (cuţitul pentru supe pasate) roşiile, ardeiul, castravetele şi restul de ingrediente şi, puţin câte puţin, se adaugă apă până se obţine o pastă aproape lichidă (pentru a fi băută). Se toarnă într-un vas mare (eventual o cană de apă de un litru), plină cu gheaţă.

Se bea, acompaniind de obicei masa de prânz.

11.215 vizualizări
1.300 tipăriri
16 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Ajo blanco (Gazpacho alb) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Gazpacho (Supă rece de roşii) (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ochiuri andaluze (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Tocăniţă andaluză de anghinare (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Turtă andaluză cu struguri, stafide şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
8. Sos maioneză andaluză (Sosuri > Sosuri reci)
9. Gazpacho (Supă rece de roşii) (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.