Analele istoriei - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Prăjituri » Analele istoriei

Analele istoriei

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 140 g margarina, 400 g zahar, 70 g faina, 4 oua, 150 g nuca macinata, 100 g unt, 2 linguri cacao.

Mod de preparare: 140 g margarina se freaca cu 180 g zahar farin. Se adauga 140 g nuca macinata si 4 albusuri batute spuma. Se coace intr-o tava unsa si tapetata la 175°C (foc mediu) si se incearca cu scobitoare cand e gata. Se scoate din cuptor si se stinge cuptorul.
Peste prajitura fierbinte se toarna compozitia: 4 galbenusuri frecate cu 120 g zahar. Se pune in cuptorul stins pana face crusta. Cand s-a racit, se unge cu crema: 100 g zahar, 2 linguri de cacao si 100 g unt frecat. Se presara cu nuca macinata. Se taie dreptunghiuri subtiri si lungi cam cat degetul.

4.855 vizualizări
1.089 tipăriri
13 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    






   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.