Piftie de peşte (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Piftie de peşte (II)

Piftie de peşte (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 peşte de 1-1,5 kg, 1-2 albuşuri, 2-3 foi gelatină albă.

Mod de preparare: Peştele fiert rasol se aşază pe farfuria de servit; zeama în care a fiert se strecoară şi se pune din nou la fiert, adăugând sarea necesară. Se bat 1-2 albuşuri spumă, se adaugă la zeama care clocoteşte, se amestecă 2-3 minute cu telul, se ia de pe foc, se adaugă 2-3 foi de gelatină albă, dizolvată în apă. Se acoperă cu un capac şi se lasă 15-20 de minute (pe maşină, dar în afara focului); în timpul acesta, albuşurile au adunat impurităţile formate în timpul fierberii şi zeama s-a limpezit. Se strecoară printr-un tifon, se toarnă peste peşte şi se lasă să se închege bine.

2.114 vizualizări
713 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
19. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.