Poganzli - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Prăjituri » Poganzli

Poganzli

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 300 g faina, 1 ou, sare, 200 g mac, 100 g zahar, apa, vanilie, pesmet.

Mod de preparare: Din faina, ou si apa se framanta un aluat ca pentru foaia de taitei. Se intinde o foaie mai groasa, cam de un deget; pe jumatate din ea se pun gramajoare de mac oparit cu apa fiarta cu zahar. Cealalta jumatate de aluat se intinde peste prima si se preseaza usor cu mana in jurul gramajoarelor de mac, ca sa se lipeasca foaia. Se taie cu rozeta, decupandu-se fiecare poganzli. Se fierb in apa clocotita 20 de minute, se scot intr-un castron si se acopera cu pesmet si zahar vanilat.

2.325 vizualizări
686 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    






   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.