Şniţel cu crustă de parmezan - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Şniţel cu crustă de parmezan

Şniţel cu crustă de parmezan

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 felii subtiri de carne de porc (a 80 g), 40 g parmezan ras, 1 lingura ulei fin, 2 oua, piper, 2 linguri pesto (amestec de ulei de masline, usturoi si frunze de busuioc), sare, 20 g unt topit, 2-3 linguri faina, 1 cutie rosii decojite (370 g).

Mod de preparare: Se amesteca parmezanul, uleiul si ouale si se lasa sa stea circa 15 minute.
Se spala feliile de carne, se zvanta si se bat bine, apoi se presara cu piper.
Se sareaza snitelele, se ung cu pesto, se indoaie in doua si se fixeaza cu scobitori.
Se incinge grasimea, iar bucatile de carne se dau prin faina si apoi prin ouale batute cu parmezan. Se prajesc cate 3 minute pe fiecare parte. Se incalzesc rosiile, se sareaza, se adauga putin busuioc tocat si se servesc - eventual si cu taietei - alaturi de snitele.

4.448 vizualizări
803 tipăriri
9 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Doradă în crustă de sare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
9. Rondele cu parmezan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
12. Şniţele de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Cartofi cu crustă (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Conopidă cu parmezan (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Sufleu de parmezan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Şniţel de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
18. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
19. Şniţel pane cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
20. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
21. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
22. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Grătare de porc pane cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Şniţel vienez de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
25. Curcan în crustă de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
26. Şniţel vienez cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
27. Muşchi in crustă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Compoziţie de şniţel foarte pufoasă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Şniţel de vită cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.