Brânză topită de casă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Brânză topită de casă

Brânză topită de casă

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 10

Ingrediente: 2 l lapte fierbinte, 1,4 kg brânză de vacă, 1 margarină, 3 ouă, 3 linguriţe rase cu sare, 1 linguriţă bicarbonat.

Mod de preparare: Se amestecă bine laptele fierbinte cu brânza, apoi se strecoară bine printr-un tifon. Se adaugă margarina topită (dar nu caldă), ouăle, bicarbonatul şi sarea .
Se pune pe aragaz şi se amestecă până devine lucioasă. Când este gata se pune într-o formă (de care doriţi). Cine doreşte poate adăuga chimion măcinat sau boia.

7.317 vizualizări
993 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
12. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
13. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
15. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă de găină cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
18. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
19. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
20. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
21. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
23. Terină de legume cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Iaurt gros de casă (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
25. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Salată de vinete cu brânză (Salate > Salate de legume)
27. Salată de brânză şi avocado (Salate > Salate de legume)
28. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
29. Cremă de brânză de vacă cu biscuiţi (Dulciuri > Creme)
30. Gogoşi cu brânză (Dulciuri > Gogoşi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.