Trigoane cu brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Trigoane cu brânză

Trigoane cu brânză

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 300 g telemea desarata, 50 g cascaval ras, 1 ou, piper alb, 15 foi de placinta, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri unt topit.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se pune telemeaua intr-un castron, se sfarma cu furculita, se adauga cascavalul ras si oul batut si se amesteca bine. Se amesteca untul topit cu uleiul, se unge o foaie de placinta si se impatureste in trei, pe lung. Pe coltul aluatului impaturit se pune o lingura de branza si se acopera cu celalalt colt, formandu-se un triunghi. Se continua asa pana la capatul aluatului si apoi se umplu, pe rand, si celelalte foi, pana ce se termina amestecul de branza. Se aseaza trigoanele pe o tava unsa, se ung cu unt si ulei, se dau la cuptor si se coc 20 de minute, pana ce se rumenesc frumos si devin crocante. In amestecul de branza se pot incorpora - dupa gust - verdeturi (patrunjel, marar, busuioc, etc.), iar inainte de a coace trigoanele, peste ele se pot presara seminte de susan.

4.864 vizualizări
763 tipăriri
5 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
12. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
13. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
15. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
16. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
17. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
18. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
19. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
21. Terină de legume cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Salată de vinete cu brânză (Salate > Salate de legume)
24. Salată de brânză şi avocado (Salate > Salate de legume)
25. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
26. Cremă de brânză de vacă cu biscuiţi (Dulciuri > Creme)
27. Gogoşi cu brânză (Dulciuri > Gogoşi)
28. Tort cu blat de cacao şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
29. Sandvici cu brânză de vacă şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
30. Icre de brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.