Salată de capere (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Salate de legume » Salată de capere (II)

Salată de capere (II)

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 rosii, 2 linguri capere in saramura, 1 legatura ceapa verde, 10 masline, 1 lingurita boia iute, 2 linguri otet din mere, 1 telina mica, 1 catel usturoi, 4 linguri ulei de masline, 1 lingurita oregano, sare, piper.

Mod de preparare: Se pune la fiert apa in care se scufunda rapid rosiile, care apoi se pun in apa rece si se decojesc.
Se taie rosiile cubulete si se pun intr-un castron mare.
Se curata telina si se taie in felii subtiri sau in bastonase, se adauga in castron.
Se taie ceapa in rondele si se pune in castron.
Se amesteca separat otetul, boiaua, oregano, usturoiul, sarea si piperul dupa gust.
Se preseaza cu o lingura de lemn caperele, se adauga impreuna cu maslinele in castron peste rosii, telina si ceapa.
Se toarna sosul peste legume si se amesteca bine.
Este bine sa se prepare in castroane individuale pentru a nu se pierde aroma caperelor.

3.509 vizualizări
694 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
2. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
4. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
5. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
6. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
7. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
11. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
13. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
14. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.