Papanaşi cu brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Paste, pizza şi găluşte » Papanaşi cu brânză

Papanaşi cu brânză

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g brânză de vacă, 200 g făină, 3 ouă, 100 g zahăr tos, 1 plic zahăr vanilat, 1 linguriţă rasă de bicarbonat de sodiu, ulei, puţină sare, zahăr pudră.

Mod de preparare: Se amestecă brânza de vaci cu 150 g faină, gălbenuşurile, bicarbonatul de sodiu şi sarea. Se bat albuşurile spumă, apoi se mai bat cu zahărul şi se amestecă uşor cu preparatul de mai sus.

Compoziţia se împarte în bucăţi, care se dau prin restul de făină, se rotunjesc şi se turtesc sau se întind foi de până într-un cm grosime, care se taie cu 2 pahare de diametre diferite sau cu forma specială pentru a se obţine inele sau cu un singur pahar dacă ne place forma rotundă.

Indiferent de formă, se introduc în uleiul înfierbântat, se întorc după 2-3 minute pe partea cealaltă, se scot cu spumiera şi se scurg bine de ulei şi se pudrează cu zahărul pudră amestecat cu zahărul vanilat.

5.979 vizualizări
832 tipăriri
14 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
12. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
13. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
15. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
16. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
17. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
18. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
19. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
21. Terină de legume cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Salată de vinete cu brânză (Salate > Salate de legume)
24. Salată de brânză şi avocado (Salate > Salate de legume)
25. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
26. Cremă de brânză de vacă cu biscuiţi (Dulciuri > Creme)
27. Gogoşi cu brânză (Dulciuri > Gogoşi)
28. Tort cu blat de cacao şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
29. Sandvici cu brânză de vacă şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
30. Icre de brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.