Tocinei (Kartoffelnpuffer) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Tocinei (Kartoffelnpuffer)

Tocinei (Kartoffelnpuffer)

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 10 cartofi, 2 ouă, 3 linguri mari de făină, sare, piper.

Mod de preparare: Se curata cartofii, se dau pe robot sau pe razatoarea cea mai mica (se obtine o pasta foarte fina). Se pun intr-un vas, se adauga faina si ouale, sarea si piperul si se amesteca. Intr-o tigaie, se incinge o lingura de ulei. Se ia cate o lingura din compozitie si se intinde in tigaie. Tocineii astfel obtinuti (cam 4 la o prajire) se rumenesc pe ambele parti.
Se servesc calzi, cu smantana sau iaurt.

7.551 vizualizări
862 tipăriri
15 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Tocinei la cuptor (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.