Roastbeef provensal - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Roastbeef provensal

Roastbeef provensal

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg carne, 2 linguri pesmet, 3 linguri ulei, sare, 4 linguri de ierburi provensale (maghiran, salvie, rozmarin, busuioc, oregano, cimbu de grădină, cimbrişor, mentă piperată), piper negru, 1 linguriţă praf de usturoi.

Mod de preparare: Carnea se curăţă, se sărează şi se piperează. Uleiul se amestecă cu usturoiul şi cu condimentele. Se unge carnea şi se lasă acoperită pentru cîteva ore la loc rece.
Se pune carnea într-un vas rezistent la foc, se presară cu pesmet şi se frige aproximativ 40 minute la temperatura de 225°C.
Se serveşte cu cartofi şi salate de crudităţi.

4.492 vizualizări
803 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Legume provensale (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Tartă provensală cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
3. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă de cartofi provensală (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Tian provensal (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate)
7. Ciuperci provensale (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Plăcintă provensală cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Pâine umplută provensală (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Orez provensal (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.