Cantuccini multicolori - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Prăjituri » Cantuccini multicolori

Cantuccini multicolori

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g făină, 1 linguriţă praf de copt, 160 g zahăr, 3 ouă, 1 vîrf de cuţit sare, 60 g fistic boabe (facultativ), 50 g migdale întregi, 50 g alune prăjite, 50 g fructe glasate, 1 gălbenuş, 2 linguri lapte.

Mod de preparare: Se amestecă făina cu praful de copt, zahărul, ouăle şi sarea şi se frămîntă un aluat în care se încorporează, pe rînd, fisticul, migdalele, alunele prăjite şi fructele glasate.
Se împarte aluatul în trei, se fac suluri cu diametrul de circa 2,5 cm şi se aşează pe o tavă tapetată cu hîrtie, lăsînd între ele o distanţă de 3 cm. Se ung cu laptele amestecat cu gălbenuşul de ou şi se coc aproximativ 20 min. la 180 grade C.
Se scot cantuccini din cuptor, se lasă puţin să se răcească şi se taie oblic felii groase de 0,5 cm. Se aşează feliile pe tavă şi se mai dau 5-7 min. la cuptor.

2.972 vizualizări
798 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Cantuccini cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.