Haroset - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Salate de fructe » Haroset

Haroset

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 2 mere rosii, potrivit de mari, 1/4 ceasca migdale sau miez de nuca tocate marunt, 1 lingurita scortisoara, 2-3 linguri vin rosu, 1-2 linguri miere.

Mod de preparare: Se taie merele in doua, se indeparteaza partea lemnoasa si semintele, se taie marunt, cu coaja cu tot, si se pun intr-un castron mai mic.
Se adauga nuca, scortisoara, vinul si mierea si se amesteca bine. Se tine o ora la frigider si abia apoi se serveste.
Haroset-ul trebuie consumat in aceeasi zi. Daca vinul este prea dulce, se pune miere mai putina.

6.385 vizualizări
1.036 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    






   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.