Falafel turcesc - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Falafel turcesc

Falafel turcesc

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 300 g boabe de naut, patrunjel, o capatina usturoi, 1 praf de copt, ulei pentru prajit.

Mod de preparare: Se lasa boabele de naut la inmuiat, ca si fasolea boabe. Cind sint bine de tot inmuiate se dau prin masina de tocat impreuna cu celelalte ingrediente. Din aceasta compozitie se fac chiftelute mici care se prajesc in ulei.
Se pun in pita, piine turceasca, sau in baghete taiate, impreuna cu diferite salate proaspete, dupa preferinta.

13.489 vizualizări
1.090 tipăriri
6 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ghiveci turcesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Salată de vinete cu dovleac turcesc (Salate > Salate de legume)
3. Falafel israelian (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Ceai turcesc (Băuturi > Ceaiuri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.