Biftec corsican - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Biftec corsican

Biftec corsican

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 6 felii de muşchi de vită, ulei, oţet, sare, usturoi, verdeaţă, muştar.

Mod de preparare: Se spală carnea, se şterge cu un prosop şi se taie felii, care se ung cu puţin ulei şi putin muştar, se aşează unele peste altele şi se lasă la rece o oră. Apoi se prăjesc în ulei încins pe fiecare parte. Se scot şi se lasă pe o farfurie, la cald.
În uleiul în care s-a prăjit carnea, se pune oţetul şi se amestecă, apoi se adaugă usturoi după gust, o lingură de pătrunjel verde tocat, se fierbe cîteva minute, după care se răstoarnă sosul peste biftecuri.
Se servesc calde, cu garnitură de legume.

6.934 vizualizări
1.143 tipăriri
10 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Biftec cu cartofi copţi şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Biftec grecesc (Mâncăruri > Fripturi)
3. Biftec pe piatră (Mâncăruri > Fripturi)
4. Biftec cu ou (Mâncăruri > Fripturi)
5. Biftec tartar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Biftec în făină (Mâncăruri > Fripturi)
7. Biftec de vită (Mâncăruri > Fripturi)
8. Biftec la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Biftec tartar (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Biftec la grătar cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
12. Biftec cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
13. Biftec cu spanac şi ochiuri (Mâncăruri > Fripturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.