Medalion de peşte cu legume - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Medalion de peşte cu legume

Medalion de peşte cu legume

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 fileuri de peşte, 1 dovlecel, 3 cartofi, 2 ardei capia, 1 cutie de bere blondă, 100 g făină, 50 g parmezan, 2 căţei de usturoi, 1 lingură de pesto de rucola, 1 lămâie, ulei de măsline, sare, piper, salată rucola, oţet balsamic, pătrunjel.

Mod de preparare: Fileurile de peşte se spală, se şterg cu un şervet absorbant şi se ung cu ulei. Se condimentează, se aşază pe o folie de aluminiu, se presară pătrunjel tocat, se pun câteva felii de lămâie şi se împachetează. Se aşează pe un grătar încins şi se frig circa 7 min. pe fiecare parte.

Cartofii se spală, se fierb pe jumătate, se lasă să se răcească puţin şi se curăţă de coajă. Se taie cuburi, se aşază într-un castron împreună cu dovlecelul tăiat cuburi şi presărat cu sare. Se lasă 10 min., se trec prin făină, se prăjesc în ulei încins şi se scot cu o spumieră.

Se face un amestec din bere, sosul pesto, usturoiul pisat, ardeii capia tăiaţi cubuleţe, parmezanul ras, sarea şi piperul.

Se fierbe până scade puţin, se toarnă peste ingredientele prăjite şi se amestecă, având grijă să nu se sfărâme.

Se servesc alături de fileurile de peşte şi o salată din rucola, oţet balsamic şi ulei.

Ca băutură însoţitoare, se recomandă Fetească Albă.

2.880 vizualizări
722 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
3. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
5. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Supă de legume de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de chimen cu legume şi ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de legume diverse (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă de legume cu găluşte de post (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de legume cu măsline (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de legume cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de legume de iarnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de legume de toamnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de legume rapidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de legume verzi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de legume pasate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Buşeuri cu legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Chifteluţe de legume cu şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Supă de roşii cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de cartofi cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de legume şi zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de chimen cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.