Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din legume » Paste, pizza şi găluşte » Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii |
Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii |
Ingrediente: 100-150 g ficat crud de pasăre, viţel sau porc, 50 g franzelă, 30 g griş, 20 g făină, un ou, 2 linguri untdelemn, o linguriţă de ceapă rasă fin, o linguriţă cu vîrf de pătrunjel tăiat mărunt, un vîrf de cuţit cu piper.
2.765 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri) 5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 6. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 7. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 8. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 9. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 11. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 12. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 13. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 14. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 15. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 16. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 17. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 19. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 20. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 21. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 22. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 23. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 24. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 25. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 26. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 27. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 28. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 29. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne) |