Friptură de porc cu sos de legume - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Friptură de porc cu sos de legume

Friptură de porc cu sos de legume

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne de porc (piept sau spata), 2 linguri de unt netopit, 4 linguri de ulei, 2 buc. cepe, 3-4 buc. ciuperci mari, o lingurita de faina, 1 pahar de vin alb, 1 pahar zeama de carne, patrunjel verde, 4-5 rosii, sare si piper.

Mod de preparare: Se alege carnea si se taie in bucati potrivite. Oasele se pun sa fiarba cu apa putina si o ceapa. Se caleste carnea in unt combinat cu ulei, se adauga restul de ceapa, ciupercile taiate, patrunjelul si faina. Cind faina s-a aurit, se pun vinul, zeama de carne, rosiile (din conserve), apoi se potriveste de sare si piper. Se lasa sa fiarba incet, la cuptorul cu foc mic.
Serviti friptura cu piure de cartofi decorat cu sosul din tava.

3.485 vizualizări
752 tipăriri
11 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă de legume de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de chimen cu legume şi ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de legume diverse (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de legume cu găluşte de post (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de legume cu măsline (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.