Raţă umplută la frigare - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Raţă umplută la frigare

Raţă umplută la frigare

Ingrediente: O rata tanara, 2 cepe, o lingura de unt sau grasime de pasare, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie o rata tanara, pastrand tot sangele care se scurge. Se cuarata bine, se spala, se sareaza; se taie gatul si varful aripilor. Se rumeneste in unt si ceapa tocata. Se adauga ficatul ratei, de asemenea tocat, precum si sangele pastrat, sare si piper. Se amesteca toate in tigaie pe foc, rumenindu-le impreuna. Se umple rata cu aceasta tocatura, se coase deschizatura, se pune la frigare si se frige repede, fara a se unge pasarea.

1.816 vizualizări
676 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
13. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
14. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
21. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Calcan gratinat cu scoici (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
25. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
26. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.