Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam

Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 10 cornuri, 200 g şuncă, parizer, salam, 100 g unt, 50 ml smîntînă, un vîrf de linguriţă sare, un vîrf de cuţit piper.

Mod de preparare: Şunca, salamul, parizerul (singure sau amestecate) se trec prin maşina de tocat de 2 ori, apoi se amestecă cu smîntîna, untul moale, sarea şi piperul. Cornurile se taie în jumătăţi pe lungime; 10 jumătăţi se ung cu această compoziţie şi, apoi, se acoperă cu celelalte jumătăţi, aşezîndu-se într-o tavă, care se introduce în cuptorul fierbinte cu 15 minute înainte de servire; după 10 minute, se întorc pe partea cealaltă. Se servesc fierbinţi ca gustare sau cu ceai.

19.433 vizualizări
1.518 tipăriri
4 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
3. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Salam dietetic (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
8. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
9. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
10. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Mere umplute cu nuci (Dulciuri > Salate de fructe)
12. Portocale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Clătite umplute cu cârnaţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
18. Budincă de legume cu salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Vinete umplute cu roşii, ardei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ştrudel cu varză dulce şi salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Brioşe cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Ouă umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Roşii umplute cu humus (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Roşii umplute cu tăiţei laţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Găluşte umplute cu varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai)
28. Legume verzi umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Roşii umplute cu omletă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Vinete umplute cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.