Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Friptură de pasăre macerată în sos de tomate |
Friptură de pasăre macerată în sos de tomate |
Ingrediente: O pasare tinara, 1,5 litri sos de tomate, 2 linguri de concentrat de pasare, 1 litru ulei, 1 lingurita de piper macinat, 5-6 legaturi de patrunjel.
2.831 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză) 2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 4. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză) 6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză) 7. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi) 8. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate) 10. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate) 11. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 12. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri) 13. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri) 14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri) 15. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri) 16. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri) 17. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume) 18. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate) 19. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre) 20. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 21. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii) 22. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin) 23. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin) 24. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă) 25. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 26. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri) 27. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii) 28. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume) 29. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin) 30. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă) |