Friptură de curcan pe pat de legume - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Friptură de curcan pe pat de legume

Friptură de curcan pe pat de legume

Ingrediente: 10 felii piine prajita, 4 fileuri de curcan, sare, piper, unt, 400 g morcovi, 7 cepe verzi, o legatura patrunjel, 150 g cascaval, 2 oua, 2 linguri susan, 4 linguri smintina.

Mod de preparare: Se farima 2 felii de piine prajita. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza, apoi se prajeste in ulei incins. Se curata morcovii, doi se taie felii si restul se rad. Se spala verdeata si se toaca. Ceapa se toaca fin. Ceapa si morcovii se pun la calit in putin ulei incins. Dupa ce s-au inmuiat, se amesteca cu verdeata, cascavalul, ouale, 4 linguri susan si piinea faramitata. Se unge o forma de sufleu. Pe fund se asaza felii de piine, se ung cu smintina, se garnisesc cu legume si se pune carnea. Se introduce 15 minute la cuptor.

2.401 vizualizări
688 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
10. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
11. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
19. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
21. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.