Ochiuri pe piure de spanac - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ochiuri pe piure de spanac

Ochiuri pe piure de spanac

Ingrediente: 1/2 kg spanac, 30 g unt sau untdelemn, 25 g făină, 150 ml lapte, 4 ouă, 30 g caşcaval ras sau brînză telemea rasă.

Mod de preparare: Se prepara un piure de spanac mai gros, se aşează într-un vas rezistent la foc, uns cu grăsime şi tapetat cu pesmet. Se sparg ouăle, peste ouă se presară caşcaval ras sau telemea rasă. Odată cu caşcavalul sau cu brînza telemea, se pun şi cîteva bucăţele de unt. Vasul se bagă la cuptor, unde se ţine 10 min, ca să se coaguleze ouăle. Se servesc fierbinţi.

6.836 vizualizări
1.042 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
8. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
17. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
19. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.