Pandişpan reuşit - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri » Pandişpan reuşit

Pandişpan reuşit

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 320 g faina, 320 g zahar, 2 plicuri de maia sau maia cat o nuca mare, 8 oua.

Mod de preparare: Ingredientele sunt pt un vas cu diametrul de 26 cm. Se bat toate ingredientele cu mixerul, 2 minute. Se rastoarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se pune in cuptorul incins pentru 30-40 min la foc potrivit.

7.301 vizualizări
1.129 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Pandişpan (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.