Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate cu carne » Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri » Pandişpan |
Pandişpan |
Ingrediente: Oua dupa dorinta, zahar tos (se multiplica nr. de oua cu 20, ex. daca avem 10 oua x 20=200 g zahar), faina (gramajul se calculeaza ca la zahar), praf de copt (optional), rom(dupa gust) exclus esenta de rom.
14.764 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Prăjitură cu căpşuni sau fragi (Dulciuri > Prăjituri) 2. Tort cu mere şi cremă de zahăr ars (Dulciuri > Torturi) 3. Tort special cu frişcă (Dulciuri > Torturi) 4. Tort Mimoza (Dulciuri > Torturi) 5. Tort de mere coapte (Dulciuri > Torturi) 6. Pandişpan reuşit (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri) 7. Tort cu mere (Dulciuri > Torturi) 8. Cremă caramel la pahar (Dulciuri > Creme) 9. Clătite cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume) |