Pandişpan - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri » Pandişpan

Pandişpan

Ingrediente: Oua dupa dorinta, zahar tos (se multiplica nr. de oua cu 20, ex. daca avem 10 oua x 20=200 g zahar), faina (gramajul se calculeaza ca la zahar), praf de copt (optional), rom(dupa gust) exclus esenta de rom.

Mod de preparare: Se porneste cuptorul ca sa se incalzeasca bine.
Se unge o forma (dupa dorinta) cu margarina si se tapeteaza cu faina.
Se separa ouale,galbenusurile se dau deoparte si se presara putina sare pe ele, albusul se bate spuma foarte bine, (daca se intoarce castronul nu trebuie sa pice din el), se adauga tot zaharul odata plus romul.
Se bate pina se topeste zaharul. Se adauga toate galbenusurile si faina cu praful de copt (praful de copt se amesteca in faina, nu se stinge) si se amesteca prin rasturnare pina se omogenizeaza tot continutul. (nu se amesteca prea mult, cam din 8-9 miscari se amesteca tot).
Se rastoarna in forma si se da la cuptor. Se coace la foc potrivit.

14.764 vizualizări
1.154 tipăriri
5 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Prăjitură cu căpşuni sau fragi (Dulciuri > Prăjituri)
2. Tort cu mere şi cremă de zahăr ars (Dulciuri > Torturi)
3. Tort special cu frişcă (Dulciuri > Torturi)
4. Tort Mimoza (Dulciuri > Torturi)
5. Tort de mere coapte (Dulciuri > Torturi)
6. Pandişpan reuşit (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
7. Tort cu mere (Dulciuri > Torturi)
8. Cremă caramel la pahar (Dulciuri > Creme)
9. Clătite cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.